enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:53 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türksat’tan, Dünya Motokros Şampiyonası’na iletişim desteği

Türksat’tan, Dünya Motokros Şampiyonası’na iletişim desteği
24 Ağustos 2022
668
A+
A-

ANKARA – TÜHA HABER / Cumhurbaşkanlığı himayesinde 31 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek Dünya Motokros (MXGP) Şampiyonası ve Afyon Motosiklet Festivali, Türksat AŞ’nin iletişim desteğiyle dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ulaşacak.

Türksat AŞ’nin, Dünya Motokros Şampiyonası ve Afyon Motosiklet Festivali’ne iletişim desteği vermesine ilişkin imza töreni, Türksat Gölbaşı Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Türksat AŞ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, törende yaptığı konuşmada, dünyada en çok izlenen 10 spor organizasyonundan biri olan Dünya Motokros Şampiyonası’nın Afyonkarahisar’da 4 yıldır başarıyla gerçekleştirilmesi ve kendilerinin de bunun paydaşı olmasının gururunu taşıdıklarını söyledi.

Türksat’ın bu organizasyonun dünyaya ulaşmasına katkı sağlamasının heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Ertok, “Afyonkarahisar ve ülkemizin tanıtımı için çok önemli olan bu organizasyonun dünyaya ulaştırılmasında üzerimize düşen desteği verme konusunda tüm ekip arkadaşlarımız olarak kararlıyız, elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Bu tür organizasyonlar ülkemizin dünyada tanınmasını, ne kadar iyi organizasyonlar gerçekleştirdiğimizin daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.” dedi.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı da kentin bu yıl Büyük Taarruz Zaferi’nin 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla kutladığını, bundan dolayı pek çok etkinliğe de ev sahipliği yaptıklarını belirterek, bu şampiyona ve festivalin de büyük bir başarıyla tamamlanmasını beklediklerini bildirdi.

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz coşkusunun yaşandığı bu özel yıl kutlamaları içinde bu etkinliğe el verdikleri için tüm paydaşlara teşekkür ettiğini ifade eden Yiğitbaşı, şöyle konuştu:

“Bu etkinliğin Cumhurbaşkanlığı himayesinde Afyonkarahisar’ımızda gerçekleşmesi çok kıymetli. Sadece şehrimizin değil, ülkemizin çok ciddi tanıtımının yapılmasına vesile olacak. 25 ülkeden 120 yarışmacının katılacağı yarışmalar, Türksat sayesinde 180 ülkede yayımlanacak ve 3 milyarı aşkın izleyici potansiyeline sahip olacak. Bu kadar insana ve ülkeye ulaşan etkinliğin ev sahipliğini yapmak çok büyük mutluluk.”

Yiğitbaşı, Afyon Motor Sporları Merkezi’nin en iyi altyapı ve pist ödüllerini aldığını anımsatarak, “Dünya Motokros Şampiyonası, Dünya Gençler Motokros Şampiyonası, Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası ve Avrupa Motokros Şampiyonası’nın final yarışları gerçekleşecek bu yıl. Aynı zamanda 2022 ödül töreni yapılacak. Tüm bu yarışlar Türksat’ın desteğiyle tüm dünyaya ulaşacak. Tüm milletimizi ve dünyadaki motor tutkunlarını Afyonkarahisar’a davet ediyoruz, 31 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde şehrimize bekliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

– “İletişim desteği çok önemli”

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar da böyle bir organizasyonu gerçekleştirecek olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşadıklarını vurgulayarak, federasyon olarak böyle önemli bir uluslararası organizasyonu gerçekleştirmenin çabası içindeyken güçlü ortakları ve destekçileriyle ayakta olduklarını aktardı.

Uluslararası organizasyonlarda iletişim gücüyle iletişim kanallarının açık ve yaygın olmasının olmazsa olmaz bir şart olduğuna işaret eden Uçar, dünyanın en önemli iletişim kanallarından birinde de Türksat’ın olduğunu bildirdi. Uçar, Dünya Motokros Şampiyonası’nın Afyonkarahisar için marka değeri oluşturmasında da bu iletişim desteğinin önem taşıdığını dile getirerek, “Bu yıl 5’inci kez gerçekleştirilecek organizasyonla bu boyutta uluslararası organizasyonu gerçekleştirme rekorunu da kırmış olacağız.” ifadesini kullandı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise 4 yıl içinde 5’inci organizasyonu gerçekleştirdiklerine dikkati çekerek, Valilik ile uyum içinde Afyonkarahisar’ın gelişimi ve tanıtımı için görev yaptıklarını anlattı. Afyonkarahisar’ın termal turizm ve gastronomi kapasitesine de dikkati çeken Zeybek, bu yıl da Türkiye ve Afyonkarahisar’a yakışır bir uluslararası organizasyonu dünyaya tanıtmanın haklı gururunu yaşayacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Ertok ve Uçar, Türksat AŞ’nin iletişim desteğine ilişkin protokolü imzaladı.

[TÜHA Haber Ajansı, 24 Ağustos 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.