enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:58 Türk dünyasının ortak ruhunu, milli dirilişini ve bağımsızlık idealini temsil eden Ahmed Cevad, “Unutulmadı”…
00:58 Ekol TV’de sarsıcı gelişmeler yaşanıyor. Kanalın Ankara bürosu kapatıldı, İstanbul’da ise çok sayıda çalışanla yollar ayrıldı.
00:55 Olmadı Bay Kuipers: Hollandalı yazarın Jön Türk anlatımı… Yazıdaki gerçekler, eksikler ve oryantalist sapmalar
00:53 Oyunculuk yanında İran’da ticaretle de uğraşan Niloufar Rosa Ghodsifar, aynı sistemini Türkiye’de kuruyor.
00:42 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat farkı açtı! 12 Ekim reytinglerinde TRT 1 zirvede
00:41 Ankara Gastronomi Festivali 24-26 Ekim’de, tarih ve lezzet başkent sofralarında buluşuyor.
00:27 Gazze’ye yardım taşıyan 17. İyilik Gemisi yola çıktı
00:23 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan İmamoğlu’nun yerine seçilmişti! Aslan için hapis talebi
00:18 Filistin’in Başkenti Doğu Kudüs’ten derlediğimiz haber turu!
00:16 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda yarışacak 8 aday, yoğun kampanya dönemine girdi.
00:16 Bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyretmeye devam edecek. Kar yolda…
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel, Brüksel’de laf üretirken biz Anadolu’da eser üretiyoruz
00:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: KKTC Cumhuriyet Meclisinde bugün önemli bir adım atıldı
00:07 ABD’li teknoloji şirketi Google, gelecek beş yıl içinde en büyük yapay zeka merkezini Hindistan’da kuracak
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze soykırımını durdurma noktasında önemli bir adım attık”
00:59 Büyük Menderes Havzasında ekonomik kalkınma doğal çevre kirliliği tehditi altında
00:53 Malezya Milli Günü Kutlaması ve 2026 Malezya Ziyaret Yılı tanıtımından notlar…
00:47 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile (TÜBİTAK) iş birliğinde gençler için “uzay ve havacılık” kampı
00:41 Güvenlik uzmanı ve yazar Mete Yarar, “Bugün Gazze’de yapılanları onaylayanların oranı yüzde 70″
00:37 Tataristan helal ürün ihracatını artırmayı planlıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tribünlerde bayrağımız yakılırken neredeydiniz?

Tribünlerde bayrağımız yakılırken neredeydiniz?
3 Ağustos 2022
390
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER – STAR Gazetesi Yazarı ve TRT1 Ana Haber Sunucusu Ersoy DEDE, ‘Tribünlerde bayrağımız yakılırken neredeydiniz?’ başlıklı köşe yazısında “Olayları elbette kendi bağlamında değerlendirmek gerekir. Nasıl ve hangi şartlarda tepki gösterdi Fenerbahçe taraftarı?” diyor.

“Dinamo Kiev’in golü sonrası bir oyuncunun tahrik eder biçimde yaptığı el hareketi ve tribünlerin abartılı tezahüratından sonra” diyen Ersoy DEDE, “Tartışmasız bir açık tahrik var yani ortada” olduğunu ifade ediyor ve “Putin” diye slogan atılmasının o atmosferde verilebilecek en hafif tepki olduğuna dikkat çekiyor.

“Futbolun yüksek tansiyonu sırasında neler olmuyor ki?” diyen  Ersoy DEDE, şunları söylüyor:

“Cumhurbaşkanları, Başbakanlar hedefe konuluyor. Hakemlerin, futbolcuların uğradığı hakareti saymıyorum bile. Kulüp başkanları, teknik direktörler. Neler söylüyor insanlar neler. Denebilir ki “hakaret de kabul edilemez çirkindir, fakat bu defa ima edilen şey daha ağır”… Bir saniye. Lütfen sessizce şu aşağıdaki görsele bakar mısınız. Bu fotoğraf 2007’de Galatasaray’ın UEFA kupası grup elemelerinde karşı karşıya geldiği Panionios maçında çekildi. PKK paçavraları ve bu küstah tehditle sahadaki aslanlarımıza adeta meydan okudular… Bugün ortalığı ayağa kaldıranların sesi çıktı mı?… Bakın Avrupa’yı sormuyorum. Bizimkilerin sesi çıktı mı?…”

STAR Gazetesi Yazarı DEDE, “Bunun gibi daha onlarca örnek verebilirim burada” diyor ve devam ediyor:

“Sayfayı kirletmeye gerek yok. Bayrağımız yakıldı, liderlerimiz yuhalandı, terör örgütü elebaşının posterleri asıldı tribünlere. Nelere maruz kaldık da ses etmedik. Daha yeni ya hu. Terörle mücadele eden bu uğurda şehit olan aslanlarımızı anmak adına attıkları golden sonra asker selamı veren futbolcularımıza ceza kesti UEFA… Şehit askerimizi anmamızı yasakladılar bizim kardeşim, sen neden bahsediyorsun!! Şimdi üç beş taraftar ‘Putin‘ diye bağırmış da burada bize duyar kasıyorlar”.

Ayrıca bir not… Fenerbahçe ve Putin bir anlamda kader ortağıdır… Bakın emperyalistler, bu ülkede FETÖ eliyle; Rus büyükelçiyi öldürdü, Rus uçağını düşürdü, iki ülkeyi savaşın kıyısına getirdi, doğru mu? Aynı dönemde aynı güç merkezi Fenerbahçe’ye de operasyon çekiyordu. Dolayısıyla şimdi yine emperyalistlere karşı verdiği mücadelede Putin’i selamlamalarını da çok görmeyin…

[UHA Haber Ajansı, 03 Ağustos 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.