enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 Kastamonu Belediyesi’ne ait özel hastane ruhsatı gündeme alınırken, eski belediye başkanı Galip Vidinlioğlu da açıklamalarda bulundu…
00:22 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kıbrıs Türk halkı geleceğe güven ve umutla bakmayı herkesten çok hak etmektedir”…
00:08 MSB Yaşar Güler, “Kıbrıslı soydaşlarımızın güvenliği her zaman önceliklidir”…
00:08 Yılmaz Erdoğan ‘İnci Taneleri’ dizisinde çok yorulduğu için final yapmak isterken Kanal D harekete geçti…
00:03 İletişim Başkanı Altun’dan cuma hutbesine ilişkin açıklama…
00:02 TÜİK’in Tarımsal İşletmelerde Hayvansal Üretim Araştırması sonuçlandı…
19:25 Araştırmacı Gazeteci Enver Everdi’nin eşi Hüsna Everdi hayatını kaybetti…
14:43 Kuruluşunun 85. yılında Köy Enstitüleri…
14:33 Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmaraereğlisi’nde meydana gelen ve İstanbul’dan da hissedilen depremi değerlendirdi..
12:53 Trump’ın İlk 100 Günü
10:07 Afetten İhyaya Deprem Bölgesinde İki Yılın Muhasebesi…
08:03 “Yılın En İyi Televizyon Habercisi”Ödüllü gazeteci Ayşegül Ekinci, dünyayı dolaştı. Bu süreçte ise yaşam, varoluş ve ölüm konularında araştırma yapıp kitap yazdı….
07:59 Durumdan Vazife Çıkaramayanlar Rahatsız!…
06:41 İtalya’yla Yakalanan Pozitif İvme ve Avrupa’ya Yansıması
06:31 Halkı Kaybeden Sol, Kimi Kazandı?
06:28 Türkiye, terör örgütleri DEAŞ ve PYD/YPG’yi hedef alarak başlattığı Zeytin Dalı harekatı…
00:22 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Dijital Telif Yasası’nın Haziran ayında Meclis’e sunulacağını açıkladı…
00:08 Jeofizik Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, “Avcılar, Bakırköy ve Küçükçekmece gibi ilçeler kırmızı alarm bölgesinde yer alıyor”…
14:38 Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2024 verilerine göre en çok göç alan şehirler belli oldu…
10:41 Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan Yuvacık Barajı’nda su seviyesi yüzde 70’e ulaştı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Roche Grubu,120 yılı aşkın süredir onkoloji, hematoloji, immünoloji, bulaşıcı hastalıklar, oftalmoloji ve sinir bilimi alanlarında çığır açan ilaçlar geliştiriyor

Roche Grubu,120 yılı aşkın süredir onkoloji, hematoloji, immünoloji, bulaşıcı hastalıklar, oftalmoloji ve sinir bilimi alanlarında çığır açan ilaçlar geliştiriyor
27 Haziran 2022
414
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Roche Grubu, hastalıkları önlemenin, teşhis ve tedavi etmenin ve topluma sürdürülebilir bir katkıda bulunmanın daha iyi yollarını bulmak amacıyla 1896 yılında kuruldu.

Dünyanın en büyük biyoteknoloji şirketi olan Roche; onkoloji, hematoloji, immünoloji, bulaşıcı hastalıklar, oftalmoloji ve sinir bilimi alanlarında çığır açan ilaçlar geliştirmenin yanı sıra, kendini sağlık hizmeti standartlarını iyileştirmeye adıyor.

In Vitro Diagnostik pazarında da dünya lideri olarak bu uzmanlığıyla, üniversiteler ve sağlık kuruluşlarıyla, dünya genelinde uzun soluklu ortaklıklar kuruyor.

Hakkımızda

DNA’sında inovasyon olan Roche, bilimsel keşiflerin yönlendirilmesi ve hastaların hayatlarının iyileştirilmesi amacıyla faaliyet alanında geleceğin sınırlarını zorlamaya odaklanıyor. 120 yılı aşkın süredir insanların ihtiyaçlarını bugünden karşılamak için kişiselleştirilmiş sağlık alanındaki yeni teknolojileri işine uygulamaya ve yükselen dijitalleşme trendlerine öncü olmaya devam ediyor.

araştırma

Merkezi İsviçre’nin Basel kentinde bulunan Roche Grubu, 2022 yılı itibariyle 150’nin üzerinde ülkede yaklaşık 100.000’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteriyor.

2021 yılında Ar-Ge çalışmalarına 13.8 milyar İsviçre Frangı yatırım yapan Roche’un cirosu 62.8 milyar İsviçre Frangı olarak gerçekleştiriyor.

Roche Grubu Amerika’da bulunan Genentech’in tamamına, Japonya’da bulunan Chugai Pharmaceutical şirketinin de çoğunluk hissesine sahip.

Türkiye’deki ilk çalışmalarına Esentepe’deki binasında sekiz kişilik kadrosuyla başlayan Roche İlaç, 2015 yılından bu yana çalışmalarını İstanbul Maslak-Uniq’te bulunan merkez ofisinden yürütüyor.

2022 yılında Türkiye’deki 64. Faaliyet yılını kutlayan Roche İlaç; onkoloji, hematoloji, enfeksiyon, solunum, nadir hastalıklar, nöroloji, romatoloji alanlarındaki hastalıkların tedavisine yönelik ürünleriyle Türkiye’deki hastalara, hasta yakınlarına ve sağlık çalışanlarına dünya ile aynı anda yenilikçi çözümler sunuyor.

Roche İlaç, geleceğe yönelik inovatif yaklaşımıyla tıbbi çözümleri insanların hizmetine hemen sunmanın gereğine inanıyor. Bu amaç doğrultusunda vizyonunu belirlemek üzere hem global hem de Türkiye stratejisiyle uyumlu şekilde hastaların hayatlarını iyileştirmeye yönelik tüm çalışanları ile birlikte bir yol haritası oluşturuyor. Vizyon geleceğe giden yolda ortaya çıkan hedeflerine uygun olarak, yarının ihtiyaçlarını bugünden karşılamak ve sürdürülebilir kalkınmanın devamlılığına destek olmak için çalışmaya devam ediyor.

Genetik

Roche Diagnostik , Türkiye’de 1991 yılından bu yana ülkemizin önde gelen Tıp Fakülteleri, Sağlık Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Hastaneleri, özel hastaneler ve laboratuvarlarında hizmet veriyor.

Roche’un küresel uzmanlık ve deneyimi ışığında, Türkiye’nin öncü sağlık firmalarından biri olma hedefiyle yola çıkan Roche Diagnostik Türkiye, Merkezi & Hastabaşı Tanı Çözümleri, Moleküler Çözümler ve Diyabet alanlarında yenilikçi ve ileri teknolojiye dayalı, profesyonel ve kişisel kullanıma yönelik cihazları, biyokimya, hormon, genetik, moleküler ve kanser test porföyü ile hastaların yaşamlarını iyileştiriyor.

Roche Diagnostik Türkiye, günümüzde yaklaşık 251 çalışanı ile hem insanların hayat kalitesini hem de sağlık kuruluşlarının hizmet kalitesini artırmayı hedefleyerek ve acil servislerdeki konumunu da dikkate alarak satış sonrası sunduğu hizmetlerine de büyük önem veriyor.

Roche Diagnostik ayrıca, doğru teknolojiye yatırım yapılması verimliliğin ve kalitenin yükseltilmesi, değişime uyumun kolaylaşması ve tasarruf edilmesi amacıyla sağlık kurluşlarına üç farklı seviyede danışmanlık çözümleri sunuyor:

– Teknik Danışmanlık: Sürecin başlamasından önce plan aşamasında.

– Süreç Danışmanlığı: Sürecin devamında aksaklıkların ortadan kaldırılmasında.

– Stratejik Danışmanlık: Yeni süreçlerin eklenmesinde ya da geliştirilmesinde.

Danışmanlık hizmetlerin çalışma alanı kan bankası, moleküler laboratuvar, patoloji laboratuvarı ve merkez laboratuvarlarla sınırlı olmayıp; numune alma, lojistik, hasta başı servisleri, numune kabul gibi laboratuvarın dışında faaliyet gösteren alanları da kapsıyor.

[UHA Haber Ajansı, 27 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.