enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:45 Uluslararası Sıfır Atık Forumu, 17-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek…
00:41 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, bir dizi program için Kocaeli’ye geldi…
00:30 Etki Odaklı Sohbetler’in konuğu Rotary Bölge 2420, 25-26 Dönemi Guvernör Yardımcısı Serhad Bil oldu
00:25 Gazze Şeridi’ndeki Filistin hükümeti, 24 saat içerisinde en az 5 bin saha, hizmet ve insani görevi tamamladı
00:19 ABD Başkanı Trump, 1 Kasım itibarıyla Çin’e şu anda ödediği tarifeye ek olarak yüzde 100 gümrük vergisi getirecek…
00:15 Ankara’da Türkiye-Suriye toplantısı düzenlenecek
00:14 Kocaeli’de vefat eden, spor ve siyaset camiasının bilinen yüzü Sadettin Çıtak, toprağa verildi…
00:08 Anadolu Otoyolu Gerede-Karabük bağlantı yolunda başlatılan bakım onarım çalışması devam ediyor…
00:07 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’ye önce ben gideceğim, sonra siz
00:05 Emine Erdoğan’dan Dünya Kız Çocukları Günü paylaşımı
00:03 Mert Hakan’dan iyi haber geldi
00:02 TBMM Milli Savunma Komisyonu Fransa’da
10:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Soykırım ortamına dönülmesinin bedeli çok ağır olur
10:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP Genel Başkanı’nın bir özür borcu yok mu?”
09:19 Karaosmanoğlu önceki dönem bakanlarla hasret giderdi…
08:48 Türkiye’de en sık karşılaşılan ruhsal sorunlar arasında depresyon ve anksiyete bozuklukları bulunuyor
06:31 Otomotiv ihracatı eylülde 3,7 milyar dolar oldu
06:12 Etki Odaklı Sohbetler’in konuğu Make A Wish Türkiye / Bir Dilek Tut Derneği Genel Müdürü Özlem Özen oldu
00:48 Devlet Hastanelerindeki Kalitesiz Kateter İddiaları hk. soru önergesi
00:40 Kocaeli’de Stadyum tramvay hattı  açıldı, sırada Kartepe var 
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Güneydoğu’nun e-ticaret zirvesi Gaziantep’te gerçekleştirildi

Güneydoğu’nun e-ticaret zirvesi Gaziantep’te gerçekleştirildi
5 Haziran 2022
539
A+
A-

GAZİANTEP – UHA HABER / En Büyük 500 sanayi kuruluşundan 33’üne sahip Gaziantep’te e-ticaret potansiyeli konuşuldu.

Gaziantep’den Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Ticaretin yükselen trendi, e-ticaret Anadolu’da konuşulmaya devam ediyor.

Türkiye’nin e-ticaret ve e- ihracat platformu WORLDEF’in Prime Konferanslarının bu seferki adresi sanayi ve ihracat kenti Gaziantep’ti.

WORLDEF’in Akbank ana sponsorluğunda düzenlediği Konferans Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Her geçen gün artan ihracat hacmi, yeni girişimcilerle Anadolu’nun en önemli e-ticaret üssü olma yolunda ilerleyen Gaziantep’teki konferansa, özellikle kadın girişimciler büyük ilgi gösterdi.

Katılımcılar arasında Kagidem Genel Koordinatörü Nihal Sabak, Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Ayşe Teymur, İpek Yolu Kalkınma Ajansı ve  Gaziantep Sanayi Odası temsilcileri de yer aldı.  350 kişinin katıldığı konferansta, Gaziantep’in e-ticaret ve e-ihracat potansiyeli, markalaşmak için atılacak adımlar tüm detaylarıyla ele alındı.

“Gaziantep e-ticarette dünya markası olma yolunda ilerliyor”

Konferansın açılışında bir konuşma gerçekleştiren WORLDEF Etkinlikler Direktörü Serkan Çakır, Güneydoğu Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı Gaziantep’te e-ticaret ve e-ihracatı konuşmanın büyük bir anlam taşıdığını söyledi.

Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşundan 33’ünün Gaziantep’ten çıktığına dikkat çeken Serkan Çakır, 2022 Ocak-Nisan döneminde kentte toplam 3 milyar 573 milyon 557 bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini belirtti.

Teskilat_680*100 banner

Çakır, “Gaziantep’in ihracat ve büyüme rakamları ile bölgenin en büyük, Türkiye’nin de önemli kentleri arasında bulunuyor. Bölgenin sanayicileri ve ihracatçıları, e-ticarete ve e-ihracata büyük ilgi duyuyor. Gaziantep e-ticarette dünya markası olma yolunda ilerliyor.” sözleriyle ülkemiz e-ticaret potansiyelinde bölgenin önemine vurgu yaptı.

Serkan Çakır, Gaziantep’te girişimcilerin kurduğu yeni markalar dünyada adını duyuracak yeni başarı hikayeleri yazılılacak ve bu bölgeden çok sayıda global marka çıkacağını öngörüyoruz” dedi. WORLDEF olarak şirketlere; teknoloji, inovasyon ve rekabet üçgeninde e-ticaret ve e-ihracattaki riskleri fırsatlara çevirme yetenekleri kazandırmayı hedefliyoruz sözleriyle konuşmasını tamamladı.

“E-ticarete yeni oyuncular katma hedefindeyiz”

ELİDER Başkan Yardımcısı Nüket Dokuz, programın açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, ev hanımlarından öğrencilere kadar e-ticarete girmek isteyen herkese yol göstermek istediklerini söyledi.

“ELİDER olarak e-ticaretin bugünlere gelmesinde etkili olan pek çok firmayı bünyemizde barındırıyoruz.” diyen Dokuz, e-ticaretin çok kolay bir alan olmadığının altını çizerek, “ E-ticaret çok kapsamlı bir alan. Bu işin başında ne ürün satacağınız, sonrasında ise bu ürünü nerede satacağınız çok önemli. Biz ELİDER olarak e-ticarete yeni oyuncular katmayı ve  e-ihracat süreçlerini de hızlandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Güneydoğu'nun e-ticaret zirvesi Gaziantep'te gerçekleştirildi - TeknoTalk | Ulak News

Güneydoğu’nun e-ticaret zirvesi Gaziantep’te gerçekleştirildi

Konferansta açılış konuşmalarının ardından üç farklı panel düzenlendi. Gaziantep Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Gül Ekinci’nin moderatörlüğünü üstlendiği “E-ticarette Müşteri Sadakati ve Risklerin Yönetimi” konulu panelde; Asset Global Logistic Integration Express Kurye Satış Müdürü Bülent Ayan, LG Türkiye Dijital Pazarlama ve E-ticaret Müdürü Eda Çakır, ELİDER Kurucu Üyelerinden Öznur Özçelik ve Aras Kargo Operasyon Müdürü Volkan Bökö tecrübe ve deneyimlerini katılımcılara aktardı.

Güneydoğu’nun e-ticaret zirvesi Gaziantep’te gerçekleştirildi

Fellas E-Ticaret Müdürü Muhammet Burak Aykurt moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, “E-Ticarette Kalıcı Başarı için Markalaşma” konusu masaya yatırıldı.

Panelde; Kargoist Yönetim Kurulu Üyesi Münir Arıkan, Anı Yüzük CEO’su Ramazan Çıplak ve Flavuscom Kurucu CEO’su Selçuk Köksal markalaşma ve başarıya giden yola dair deneyimlerini paylaştılar.

Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden konferansa katılan girişimciler, katılımcı markaların temsilcileri ve e-ticaret profesyonelleriyle birebir tanışarak işleri için bağlantı kurma imkânı buldu.  Girişimcilere e-ticarette yol gösterici içeriğe sahip olan WORLDEF Prime Anadolu konferansları 9 Haziran’da Konya, 16 Haziran’da Bursa buluşmalarıyla devam edecek.

Ayse Korkmaz adlı kullanıcının profil fotoğrafı

HABER : Ayşe KORKMAZ

[UHA Haber Ajansı, 05 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.