enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:50 Kartepe’de Açık Hava Sinema Keyfi Başladı
00:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fuat Sezgin, büyük bir ilim insanıydı
00:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orman yangınlarında sorumluluğu olduğu tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı
00:32 (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait iki depoda tarihi eser ele geçirildi
00:24 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “(ABD-İran) Uzlaşma ihtimali var”
00:23 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Hazreti Muhammed’in karikatürünü yayımlayan dergiye adli soruşturma başlatıldı
00:21 Bakan Yerlikaya: 50 binin üzerinde vatandaşımız güvenli bölgelere alındı
00:14 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan iş insanı Murat Kapki’ye ait 5 milyon değerinde kıymetli eşya ele geçirildi
00:10 Uluslararası Sistemde Azerbaycan’ın Jeopolitiği ve Dış Politikasının Temel Öncelikleri
00:03
00:01 Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, “ABD Başkanı Donald Trump, Suriye’ye yaptırımları kaldıracak”
12:07 Muhalefet açığının ürettiği maliyet
10:45 Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karabacak, İstanbul’da 4. Tarım Ekosistem Buluşması’na katıldı
09:52 Kabine bugün toplanacak
06:54 Dışişleri Bakanı Fidan, NATO üyelerinin gelecekteki 10 yıl içerisinde savunma harcamaları iki ayrı kalemde yüzde 5’e çıkacak!
00:45 PSG, Inter Miami’yi farklı geçti
00:33 Dışişleri Bakan Yardımcısı Bozay: “Balkanların refah ve istikrarı için yeni köprüler inşa etmede gençlerin ve kadınların rolü önemli!”
00:26 Dronlar ve Füzelerle Değişen Muharebe Dinamikleri
00:21 Manchester City – Al Hilal maçı TRT Spor’da
00:13 Avrupa Kadınlar Futbol Şampiyonası TRT ekranlarında
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapmaya çalışıyorlar’

‘Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapmaya çalışıyorlar’
23 Mart 2022
459
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / İki usta isim SuperHaber programcısı – Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı – Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, ‘Sembollerin köprüsü’ 1915 Çanakkale projesinin ayrıntılarını ve 6’lı yuvarlak masanın Ali Babacan ayağının FETÖ’ye çaktığı selamı masaya yatırdı.

“MATEMATİK OYUNLARIYLA BİR TAKIM ŞEYLER ANLATANLAR OLACAK, ANCAK BU ESERİN ÖNEMİ İLERİKİ YILLARDA ORTAYA ÇIKACAK”

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘SuperHaber’den aktardığı haberinde, Nedim Şener, “Çanakkale Köprüsü’nden geçmeyenler, tepki gösterenler olacaktır. Matematik oyunlarıyla bir takım şeyler anlatanlar olacak ancak bu eserin önemi ileriki yıllarda ortaya çıkacak. Maliyet hesabı da zamanla yerine oturacak. Yapılan işin bu anlamlı günde olması dünyaya verilen önemli mesajlardan biri.

“FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI YOKTUR, KULLANDIĞI SİYASETÇİLER VARDIR. BUNLAR EMPERYALİZMİN KULLANIŞLI MAŞALARIDIR”

FETÖ’nün kumpasçı kafası Ali Babacan’ın kafasına oturmuş. CHP’yi destekleyen Ergenekon-Balyoz mağdurları var. CHP’den, ’Sen ne diyorsun?’ diyebilen var mı? Olamaz. Demirtaş çok daha ağırlarını söylüyor aslında. Ergenekon – Balyoz tutukluları serbest bırakıldığında neler söylemiş bir bakın bakalım. Velev ki iktidar oldular. Babacan ekonomiden sorumlu olsun. Muhtemel Adalet Bakanı Sadullah Ergin. Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapacaklar. FETÖ’nün siyasi ayağı yoktur, kullandığı siyasetçiler vardır. Bunlar emperyalizmin kullanışlı maşaları. Asıl mesele kumpaslarda yargılananların bunlara destek vermesi. Kumpaslarla dayak yemiş olanlar kullanışlı mağdur olarak ortada duruyor. Sessizler çünkü altılı masa yürüsün istiyorlar. O masa önce bunları yargılayacak haberleri yok. Bunlar darbe yapmış, sen hala masumlar diyorsun. Bu benim için bir mücadelenin başlangıcı. Ancak bu milletin ak koyun kara koyun oyununu ortaya çıkaracağını biliyorum.” ifadelerini kullandı.

“BU ÜLKEYİ SEVEN, BU ÜLKEYE EN ÇOK HİZMET EDENDİR”

Mete Yarar, “Çanakkale’ye ilk gidişimde şehitliklerimizin bakımsızlığı nedeniyle çok moralim bozulmuştu ve yıllarca bu nedenle oraya gitmedim. Seneler sonra gittiğimde yapılanları görünce içim huzur buldu. Bu ülkeye bırakılan her eser şehitlerimize saygının göstergesidir. Atatürkçülük, şehitlerimize minnet, sözle değil icraatlarla olur. Bazıları, ‘O yaptı geçmeyeceğim’ diyor. Ben bu ülkede taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun diyorum. Bu ülkeyi seven, bu ülkeye en çok hizmet edendir. ’Seni yargılayanı serbest bırakacağız’ diyen Kılıçdaroğlu varken, ‘Seni yeniden yargılayacağız’ diyene neden şaşırıyorsunuz ki?” şeklinde konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 23 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.