enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:19 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
08:58 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:58 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:34 Şirketlerden N’Aber!
00:29 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:27 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:23 Bakan Tunç: Sanal Bahis aile bütünlüğünü tehdit ediyor
00:14 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:11 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
00:09 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kayseri Talas’ta ‘Şeffaf Oda’ya ziyaretçi sayısı 2 bini geçti

Kayseri Talas’ta ‘Şeffaf Oda’ya ziyaretçi sayısı 2 bini geçti
10 Mart 2022
498
A+
A-

KAYSERİ – UHA HABER / Kayseri’nin Talas ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın makam odasını bir ilk olarak Mevlana Mahallesi Meydanına taşıdığı “Şeffaf Oda’da Başkanla Baş Başa” uygulaması vatandaşların ilgi odağı oldu. Sekizinci haftasına giren uygulamada bugüne kadar 2 bin 113 kişi Başkan Yalçın ile görüştü.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘Mavi Medya Haber‘den aktardığı haberine göre, sekizinci haftasına giren uygulamada bugüne kadar 2 bin 113 kişi Başkan Yalçın ile görüştü.

Bu hafta sekizincisi gerçekleşen Şeffaf Oda uygulaması yine vatandaşın yoğun ilgisi üzerine, uygulama kapsamında sabahın ilk saatlerinde odaya gelen Başkan Yalçın, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve önerileri dinledi.

Başkan yardımcıları ve ilgili müdürlerin de hazır bulunduğu uygulamayla vatandaşlar çarşamba günleri Mevlana Mahallesi’nde Başkan Yalçın ile yüz yüze görüşme fırsatı buluyor.

Her kesimden vatandaşın geldiği Şeffaf Oda uygulamasında başladığı günden bu yana 2 bin 113 kişi Başkan Yalçın ile görüştü. Her hafta birbirinden ilginç ve renkli görüntülerin sahne olduğu uygulama olumsuz hava koşullarında da devam ediyor.

“ŞEFFAF ODA BİR DEĞER”

Vatandaşların istek ve taleplerine anında çözüm bulan Başkan Yalçın, Şeffaf Oda uygulamasının bir değer olduğunu söyledi.

“ÇOK SEVİNDİRİCİ BİR OLAY”

Başkan Yalçın ile Şeffaf Oda’da görüşen Halit Doğan isimli vatandaş, “Güzel bir şey. Milletin derdini dinlemek, onlara yardımcı olmak bir belediye başkanı olarak güzel. Güzel insan Allah razı olsun. Çok hoş, çok sevindirici bir olay. Ben de çok sevindim.” dedi.

“DERDİMİZİ DİNLEYEN MAKAM BULDUK”

Muzaffer Kahraman isimli bir başka vatandaş ise Şeffaf Oda uygulamasıyla ilgili “Allah razı olsun. Vatandaşın derdiyle, sorunlarıyla ilgileniyorlar. Bu uygulamadan elbette memnunuz. Bizim derdimizi dinleyen makam, merci bulduk.” şeklinde konuştu.

“BAŞKANIM MİLLETİN DERDİNİ DİNLİYOR, DAHA NE YAPSIN?”

Bir başka vatandaş Kadir Civelek de uygulamadan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Burası çok güzel oldu. Eskiden tepe bir yerdi. Çocuklar düşüp bir yerlerini kırıyordu. Şimdi ne güzel oldu. Başkanım da buraya geldi. Milletin derdini dinliyor, derman oluyor. Daha ne yapsın? Bundan iyisi var mı? Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

HABER (Editör) : Mehmet Pekbaş

[UHA Haber Ajansı, 10 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.