enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:52 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, COP30 Liderler Zirvesi için bugün Brezilya’nın Belem kentine gidecek…
00:49 Selanik’teki Atatürk Evi, 10 Kasım’da Atatürk’ü Anma Günü’nde açılıyor…
00:39 AB Yüksek Temsilcisi Kallas Türkiye için ‘Önemli bir ortak’ diyerek açıkladı…
00:37 Burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları açıklandı
00:34 UNESCO 43. Genel Konferansı’nda,15 Aralık’ın, “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” olarak ilan edildi…
00:34 Nizip Ticaret Odası’nda (NTO) Eğitim İçin Birlik: Temsili Ayakkabı Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi
00:34 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), ilin sağlık turizmindeki gücünü dünyaya tanıtmaya devam ediyor
00:30 Otomotivde ekim rekoru: 10 ayda 1 milyondan fazla araç satıldı…
00:28 Türk savunma sanayii yenilikçi ürünleriyle, Mali’nin başkenti Bamako’da BAMEX’25 fuarında olacak…
00:24 ABD’den nadir mıknatıs bağımlılığını bitirmek için 1.4 milyar dolarlık yatırım…
00:23 İÜ Rektörü Zülfikar: 6 asırlık üniversitenin ve mezunlarının onurunu koruduk
00:18 Marjinal Porter Novelli’den,’Yanındayız Derneği’ne stratejik iletişim danışmanlığı desteği
00:13 Dışişleri Bakanlığı, “Avrupa Komisyonu 2025 Türkiye Raporu” hakkında, ‘Ön yargılı ve mesnetsiz’ dedi…
00:04 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’den: Son 6 yılda 18 yeni üst geçit, 38 engelli asansörü
12:33 YÖK’ten Dışişleri Bakanı Fidan’ın yükseköğretimine ilişkin açıklama
11:00 Plastik Su Şişesi Araştırmasının Sonuçları Açıklandı
00:55 “Her yerde Türkiye var!”
00:42 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:38 Doç. Dr. İbrahim Karataş, DEAŞ’ın İslam’ın imajına verdiği tahribatın Gazze direnişiyle nasıl tersine döndüğünü anlattı…
00:32 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzgören Akademi’den, ‘Değerlendirici Danışmanlığı Programı – Değerlendirme ve Gelişim Merkezi’ konularında seminer

İzgören Akademi’den, ‘Değerlendirici Danışmanlığı Programı – Değerlendirme ve Gelişim Merkezi’ konularında seminer
18 Şubat 2022
753
A+
A-

İZMİR – UHA HABER / İzgören Akademi, 26 – 27 Mart 2022 tarihlerinde Antalya’da ‘Değerlendirici Danışmanlığı Programı – Değerlendirme ve Gelişim Merkezi’ konularında seminer düzenledi.

Programın Amacı; Katılımcılara davranışsal değerlendirme süreçleri için gerekli becerileri kazandırmayı sağlamak. Bu program değerlendirme ve gelişim merkezi uygulamalarına dair özel bilgi aktarımının yapılması amacıyla planlandı.

Katılımcı sayısı, en az 4 en fazla 8 kişi ile sınırlı.

Değerlendirme ve Gelişim Merkezi uygulamaları; işe alım, terfi/atama, gelişim programları, yetenek havuzu oluşturma, kariyer planlama/yedekleme gibi insan kaynakları süreçlerinde kullanılan, geçerliliği bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem.

İlgili iş veya görevde başarılı olmak için gereken davranışların benzerlerinin sergilenmesi için tasarlanmış simülasyon içeren egzersizlerden oluşan bütünsel bir sistem.

Programa Kimler Katılabilir;

  •  İnsan Kaynakları Profesyonelleri
  • Değerlendirme ve Gelişim Merkezinde Yer Almak İsteyen Yöneticiler
  • Kariyer Planı Kapsamında Kendini Bu Alanda Geliştirmek İsteyenler

 Program İçeriği

  • Değerlendirme ve Gelişim Merkezi Çalışma Alanları
  • Temel İlkeleri
  • Yetkinlik Tanımı ve Bileşenleri
  • Davranış Göstergelerinin Yorumlanması
  • Kullanılan Araçlar
  • Örnek Uygulamalar
  • Davranışsal Geri Bildirim Raporu Hazırlama
  • Vaka Hazırlama ve Değerlendirme
  • Mentorluk Desteği

Program Takvimi

  1. 26/27 Mart 2022 / Atınç Büyükduykular / Değerlendirme ve Gelişim Merkezi Değerlendirici Danışmanlık Programı (12 Saat)
  2. 14 Mayıs 2022 / Atınç Büyükduykular / Vaka Çalışması (6 Saat)

26 Mart/26 Haziran 2022 tarihleri arasında / Atınç Büyükduykular / Gerektiğinde 3 ay boyunca ücretsiz MENTORLUK DESTEĞİ (3 Ay)

Atınç Büyükduykular

1975 Eskişehir doğumludur. Üniversite eğitiminden sonra, iş hayatı 1996 yılında Alarko Turizm Grubu’nda başladı. 5 yıl boyunca bu grupta İK Yöneticisi pozisyonunda görev aldıktan sonra, Martı Grup’ta bir süre insan kaynakları çalışmalarını yürüttü. Bir Fransız firması olan Sodexho’nun 5 otelinde yaklaşık 3500 çalışanın Akdeniz Bölge İnsan Kaynakları Yöneticiliği’ni yaptı. Daha sonra, Türkiye genelinde 8 lokasyonu bulunan, dünyanın en büyük seyahat acentesi olarak kabul edilen TUI Türkiye’de 4 yıl boyunca İnsan Kaynakları Müdürlüğü yaptı. 18 yıl süren dönemde, uluslararası firmalarda şirket birleşmeleri ve tüm insan kaynakları fonksiyonlarının kurulması ve yönetilmesi gibi projeleri gerçekleştirdi. Eğitmen uzmanlık programı, insan kaynakları yönetim sistemleri, yönetim becerileri, beden dili, takım çalışmaları, zaman yönetimi, iletişim, stratejik insan kaynakları gibi birçok eğitim almıştır. 2011 yılından bu yana firmaların organizasyonel gelişim alanlarında iş analizleri, görev tanımları, mülakat, süreç analizleri ile çağdaş organizasyon yapılarının oluşturulması, kurum kültürü yaratmaya yönelik çalışmalar, ücret yönetimi, performans değerlendirme çalışmaları ve kişilik envanterleri, ödüllendirme sistemleri kurma gibi konularda hizmet vermekte ve üretim sektöründe danışmanlık yapmaktadır. Bu görevinin yanı sıra, 2012 yılından bu yana İzgören Akademi Akdeniz Bölge Müdürlüğü görevine devam etmektedir.

[UHA Haber Ajansı, 18 Şubat 2022]  

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.