enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:07 İngiltere, Avustralya ve Kanada’dan sonra Portekiz de Filistin’i devlet olarak tanıdı
11:36 Batı’nın Filistin devletini tanıması ne işe yarayacak?
11:13 Spor Yazarı Gazeteci Mustafa SALMAN’ın Fenerbahçe Kulübünde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kuruldan notları…
09:53 Batı’nın Filistin devletini tanıması ne işe yarayacak?
00:59 Gazeteci Veysel KAVRAYAN’ın Afyonkarahisar’da düzenlenen 7. Uluslararası GastroAfyon Festivali’nden izlenimleri…
00:51 Türkiye’de Tarım ve Teknoloji Teknofest’te Buluştu..
00:46 Hayatta İyilik Var: Gazzeli Ailelere Gıda Yardımı…Mısır’da 150 Gazzeli Aileye Gıda Yardımı Ulaştırıldı
00:34 Teknolojinin günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen yapay zeka uyarısı: “Her Söyleneni Doğru Kabul Etmeyin”
00:34 Umut Davası: Mehmet Ağar ifade verecek mi?
00:23 Trump’ın kızı Türk iş insanının lüks yatında tatil yaptı
00:20 Netanyahu denilen kanlı katilin kafasına taktığı Sloam Tableti
00:19 Su Kurullarında alınan kararlar hayata geçiriliyor!
00:01 ABD medyası nasıl Trump’ın yörüngesine giriyor?
18:30 İngiltere, Kanada ve Avustralya Filistin’i tanıdı
00:59 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2025-2026 sezonu, yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak.
00:43 Okyanusun dibindeki gizemli halkalar, ‘zehirli sırrı’ açığa çıkardı
00:38 Z kuşağı günümüz dünyası için ne düşünüyor, ne talep ediyor, neleri beğeniyor, neleri beğenmiyor?
00:20 SPD Başkanı Yıldız: Türkiye’de Etkili bir Su Yönetiminin Yol Haritasını açıkladı.
00:19 Fenerbahçe’nin borcu açıklandı
00:08 AB, Rus LNG’sine yönelik ilk yaptırımlarla tabuları yıkıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“AK Parti oyları niye düşmüyor?” sorusuna Kılıçdaroğlu öyle bir cevap verdi ki…

“AK Parti oyları niye düşmüyor?” sorusuna Kılıçdaroğlu öyle bir cevap verdi ki…
1 Şubat 2022
4.786
A+
A-

ANKARA – UHA HABER / HalkTV’deki programa katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “AK Parti’nin oyları niye bir türlü düşmüyor?” sorusuna verdiği cevapta Millet İttifakı için acı bir itiraf niteliğinde ifadeler kullandı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘TR Haber’ portalından  aktardığı haberine göre, 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayının kim olacağına ve muhalefet partilerinin masada ne şekilde yer alacağına henüz karar veremeyen Millet İttifakı, AK Parti oylarının nasıl olup da bir türlü düşmediğinin telaşını yaşıyor.

Bu telaşın son yansıması, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HalkTV‘deki sözleri oldu. Suat Toktaş’ın hazırladığı Liderler  Özel programına konuk olan Kılıçdaroğlu, “AK Parti oyları neden bir türlü düşmüyor?” sorusuna verdiği cevapta, “Eğer 6 lider biraraya gelip millete güven verirsek elbet düşecektir” yorumunda bulundu.

Suat Toktaş’ın, “Bir buçuk saattir Erdoğan ve icraatlarını konuşuyoruz ama nihayetinde oylar yüzde 30’un altına düşmüyor. Nasıl oluyor?” şeklindeki sorusuna Kılıçdaroğlu şu cevabı verdi:

HALKA GÜVEN VERMEMİZ LAZIM

“Düşecek… Düşecek… Samimi söylemek gerekirse bizim de topluma güven vermemiz lazım. Biz 6 lider bir araya gelip ortak bir fotoğraf verdiğimizde bu güven pekişecektir. Türkiye’yi bu cendereden kurtarmak için erken seçim istiyoruz. Neyi nasıl yapacağımızı da halka anlatmamız lazım. Her kuruşun hesabını vereceğimizi anlatmamız lazım.”

Devletteki bürokratları yine ‘görevlerini yapmamaya’ ve halkın seçtiği iradeye başkaldırmaya davet eden Kılıçdaroğlu, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın da haksız yere hapsedildiğini tekrarladı.

[UHA Haber Ajansı, 01 Şubat 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.