enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:39 ABD, İsrail, İran savaşından son gelişmeler…UHA / İnternational News Agency’nda
13:44 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:06 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kandıra’da kar mesaisi 7/24 esasına göre devam ediyor 

Kocaeli Kandıra’da kar mesaisi 7/24 esasına göre devam ediyor 
26 Ocak 2022
335
A+
A-

KOCAELİ – UHA HABER / Kandıra Belediyesi karla mücadele kapsamında gece gündüz demeden aralıksız olarak hizmet vermeye devam ediyor. 

Kar yağışının etkisini göstermesiyle beraber teyakkuz halinde bulunan Kandıra Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçenin dört bir tarafında devam eden kar temizleme ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar yağışının ulaşımda aksaklıklara neden olmaması için tüm ekip ve ekipmanları ile sahaya inen Kandıra Belediyesi karla mücadele ekipleri, merkez ve çevre mahallelerde ana yollar başta olmak üzere, yaya trafiğinin yoğun olduğu kaldırımlar, kamu kurum ve kuruluşlarının çevreleri, Kandıra çarşısı, meydan, otobüs duraklarında tuzlama ve kar küreme çalışmalarına ağırlık verdi.  

Resim önizlemesi

24 SAAT TEYAKKUZ HALİNDE OLDUK 

Kar yağışının devam etmesi sonrası 24 saat teyakkuz haline geçen belediye ekipleri, sorun yaşanmaması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sahada olan tüm ekip çalışmalarını gece gündüz takip eden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için tüm imkanların seferber edildiğini, Fen İşleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bu amaçla geceli gündüzlü hummalı bir çalışma gerçekleştirildiğini ve önemli bir sorun yaşanmadığını söyledi. 

Resim önizlemesi

KAR KÜREME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRDÜ 

Kandıra Belediyesi bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekiplerinin karın başlaması ile birlikte sahaya indiklerini ifade eden Başkan Turan, ‘’ Kar alarmının ardından kapanan yolların açılması ile araç ve yaya trafiğindeki sıkıntıların giderilmesi için ilçemizin her noktasında kar küreme ve tuzlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Rabbimizin nimeti, kar bereketinden hemşehrilerimizin mağdur olmadan faydalanması için 7/24 mesai yaptık. Bu çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyemize, Karayolları ekiplerimize, muhtarlarımıza ve özellikle fedakarca çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum ‘’ dedi. 

[UHA Haber Ajansı, 26 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.