enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:34 Şirketlerden N’Aber!
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tercihiniz doğa dostu ürünler olsun

Tercihiniz doğa dostu ürünler olsun
8 Eylül 2021
10.338
A+
A-

UHA HABER / Acvit Kozmetik Güzellik Uzmanı Derya Alkan, gelişen ve değişen Dünyamızda iklim değişikliklerini de göz önünde bulundurduğumuzda yaşanılabilir bir Dünya için kozmetik tüketiminde doğal ürünlere yönelinmesinin altını çizdi.

Resim önizlemesi  Alkan,“Yaşadığımız yerkürede her daim farklılıklar baş göstermektedir. İstemsiz farklılık gösteren doğa olayları, mevsimlerin değişmesi canlıların yaşam alanlarını negatif yönde etkilemektedir. Gelişen bu istemsiz olayları doğa kendiliğinden yapmadığını, insanoğlunun müdahaleleri neticesinde meydana geldiğini bilmekteyiz.Bu müdahalelerin en belirgini de kozmetiklerdir. Bundan dolayı yarınlarımıza daha yaşanılabilir bir Dünya bırakmak istiyorsak doğal kozmetiklere yönelmemiz yerinde olacaktır.”dedi.

Alkan, “Hem yaşanılabilir bir çevre için, hem de saçımıza, cildimize kısacası bütün vücudumuza sağlıklı bakım yapmak istiyorsak, Doğal Kozmetik ürünleri kullanmamız gerekir”dedi.

Algılara inanmayın, içeriğine bakın!

Ülkemizde doğal kozmetiğin öncüsü olan Acvit Kozmetik Güzellik Uzmanı Derya Alkan, “Kozmetik alırken en önemli nokta UTS kaydı var mı? Ona bakmak lazım.” diyerek, “ Her kozmetik doğal değildir. Bir kozmetiğin doğal olduğunu anlamak için içerik kısmındaki hammaddeleri çok iyi inceleyip analiz etmek gerek. İçerikte kimyasal içeren hammadde var ise ürünün doğal olması mümkün değildir.” dedi.

Ürün Takip Sisteminin(UTS) sistemini cebinize indirin

Acvit Kozmetik Güzellik Uzmanı Derya Alkan, “Sağlık Bakanlığının yeni geliştirdiği Ürün Takip Sistemi (UTS) mükemmel bir uygulamadır. Halkımıza tavsiyemiz telefonlarınıza UTS sistemini yükleyip öyle kozmetik alımı yapmalarıdır. Bu sisteme ürün üzerindeki barkod numarasını okutunuz veya elle giriniz ürünün gerçek mi yoksa sahtemi olduğunu anlayacaksınız. Bu uygulamayı tam kapasiteli kullandığımızda sahte, izinsiz, merdiven altı ürünlerden hep beraber kurtulacağız” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 08 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.