enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:53 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye EURO 2020’ye puansız veda etti

Türkiye EURO 2020’ye puansız veda etti
21 Haziran 2021
464
A+
A-

UHA HABER / Türkiye A Milli Futbol takımı, EURO 2020’ye veda etti.

İsviçre Türkiye’yi 3-1 yenerek grubu 4 puanla üçüncü sırada bitirdi. Grubu dokuz puanla tamamlayan İtalya birinci, 4 puanla tamamlayan Galler ise dün İtalya’ya yenilmesine rağmen averaj farkıyla ikinci sırada bitirdi.

Karşılaşmaya baskılı başlayan İsviçre 6. dakikada Haris Seferoviç’in ceza sahası dışından attığı golüyle öne geçti.

Seferoviç'in gol vuruşu
Seferoviç’in gol vuruşu

Seferoviç topu yerden, Uğurcan’ın sol tarafından köşeye yolladı.

İki takım da ilerleyen dakikalarda karşılıklı ataklar yapsa da 26. dakikaya kadar ciddi bir gol pozisyonuna giremedi.

26. dakikada sahneye çıkan Xherdan Shaqiri, ceza sahası dışından kurtarması güç bir vuruş yaparak topu kalenin sağ üst köşesine gönderdi ve skoru 2-0’a taşıdı.

Shaqiri'nin vuruşu ağlara böyle gitti
Shaqiri’nin vuruşu ağlara böyle gitti

Shaqiri, golden birkaç dakika sonra ise kaleciyle karşı karşıya çok müsait bir pozisyonda topu ağlara göndermeyi başaramadı.

Türkiye’nin gole yaklaştığı bir an ise 33. dakikada Mert Müldür’ün şutuyla yaşandı. Ceza sahası dışından çekilen şutu İsviçre kalecisi Yann Sommer kornere çeldi.

42. dakikada ise bir kontratakta rakip yarı alanda topla buluşan Mert Müldür çalımlarla ilerleyerek kaleciyle karşı karşıya kaldı fakat golü atamadı.

İkinci yarıda ise Türkiye turnuvadaki ilk golünü attı.

62. dakikada sol ayağıyla ceza sahası dışından topu sol üst köşeye gönderdi.

Shaqiri 68. dakikada skoru 3-1’e taşıyan maçın son golünü attı.

Turnuvanın eleme grubunda büyük başarı gösteren ve 10 maçta yalnızca üç gol yiyen Türkiye, EURO 2020 A Grubu’ndaki üç maçında ise 8 gol yedi, yalnızca bir gol atabildi ve grubu puansız kapattı.

Açılış maçında Roma’da İtalya kalesine isabetli tek bir şut gönderemeyen Türkiye maçı 3-0 kaybetmiş, 2-0 yenildiği Galler’e ise 6 isabetli şut çekmişti.

Dün TSİ 19’da başlayan maçta ise Türkiye’nin 10 isabetli şutu vardı.

Türkiye turnuvanın en genç yaş ortalamasına sahip takımıydı.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 21 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.