enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
00:29 RTÜK Başkanı Daniş: TRT, ülkemizin sesi, hafızası ve ortak değeri olmaya devam ediyor
00:22 Meteoroloji’den kritik uyarı: Sel, su baskını ve fırtınaya dikkat
00:09 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş’ta, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Keşan’da Yardıma Muhtaç 7 Bin 236 Aile Var…

Keşan’da Yardıma Muhtaç 7 Bin 236 Aile Var…
14 Mayıs 2021
374
A+
A-

UHA HABER / Edirne’nin Keşan ilçesinde, belediye veri tabanına kayıtlı yardıma muhtaç 7 bin 236 ailenin olduğu açıklandı.

Keşan Belediyesi 3100 Ramazan paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı – Keşan  Online – Keşan HaberKeşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı’nın (UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘na yaptığı açıklamada, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olduklarının belirtti.

Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, 14 aydır pandemi sürecü boyunca vatandaşın yanında olduklarını vurgulayarak, Belediye olarak ihtiyaç fazlası eşyaları  yardıma muhtaç olan ailelere ulaştırarak köprü görevi ifa ettiklerini  ifade etti.

Belediye kiracılarına kira konusunda destek verdiklerinin de altını çizen Yakup Balcı, Hijyen ve ilaçlama konusunda çalışmalarna ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Balcı, “pozitif olan vatandaşlarımızı tek tek arayarak ulaşıyoruz. İhtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

“Keşan Kaymakamlığımız ile  el ele vererek vefa destek grubumuz bayramda boyunca da hizmet verecek” diyen Yakup Balcı, yaşlılara ulaşarak bayram tıraşlarını yaptıklarını ve Ramazan’dan sonra da bu işlere devam edeceklerini açıkladı.

Yakup Balcı, şöyle devam etti:

“Keşan Belediyesi’ni aracı olarak kullanın. Biz yardımlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Veri tabanımıza kayıtlı yardıma muhtaç 7236 aile var. Tek tek inceleyerek bu kaydı oluşturduk.”

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir de,, ihtiyaç sahibi vatandaşların kendilerine başvuruda bulunduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Daha çok yatak, bebek arabası, oyuncak talepleri oluyor. Bu konularda bağışlarımız oldu. Hasta yatağı, yürüteç, havalı yatak, hasta bezi talebi çok fazla. Bu konularda bağışta bulunabilirsiniz. Herkese çok teşekkür ederiz. Hayırseverlerimiz bize güvendi ve bağışları doğru noktalara ulaştı. Kesilen kurban etlerini yine ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. İhtiyaç fazlası olan her eşyaya göre aile biliyoruz.”

HABER : Necdet UYBAŞ & Edirne, KEŞAN

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 14 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.