enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:25 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:51 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:04 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:19 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
12:00 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
00:31 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
00:04 Rusya’da Türk dizileri paniği!
21:50 Ege’de Sağanak Felaketi: Sel Değil, İhmal Taştı
21:24 Türkiye Yelken Ligi Techno 293 Sınıfı 2. Ayak Yarışları Foça’da Düzenleniyor
21:04 TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İran kendi sorunlarını çözebilecek büyük bir tarihi müktesebata sahiptir”
20:19 Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan vatandaşlar zam farkları yarın
20:06 İletişim Başkanı Duran: Türkiye potansiyelini gerçeğe dönüştüren bir ülke konumuna ulaştı
19:53 Bakan Fidan: Alanda kavga artık müzakere masasına taşındı
19:43 Meteoroloji’den kuvvetli kar yağışı uyarısı
19:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan ile görüştü
19:11 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt: “Faiz Kararı Tek Başına Değil, Ticari Kredi Koşulları Belirleyici”
17:47 İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO): ABD ve İsrail’i herhangi bir yanlış hesap yapmalarına karşı uyarıyoruz
17:25 ABD ordusu, DEAŞ’lı tutukluları Suriye’den Irak’a nakletmeye başladı
11:01 Su Politikaları Uzmanı YILDIZ: Yapay yağış çözüm olur mu?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

30 Kilometrelik Kuzey Çevre Yolu’nda Protokol İmzalandı

30 Kilometrelik Kuzey Çevre Yolu’nda Protokol İmzalandı
2 Aralık 2022
223
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi toplantıya katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Ankara’da Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ile Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerinin de yer aldığı ziyarette, toplamda 30 kilometre uzunluğundaki Kuzey Çevre Yolu’nun devri ve kalan kısımların imalatı ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Kuzey Çevre Yolumuzun devri ve kalan kısımların imalatı ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü ile protokolümüzü imzaladık. 1 Milyar TL’lik yatırım Karayolları Genel Müdürlüğümüzce yapılacak” dedi.

1 Milyar TL’lik Yatırım

Protokolü yaptığı paylaşımla duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kuzey Çevre Yolumuzun devri ve kalan kısımların imalatı ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğü ile protokolümüzü imzaladık. 1 Milyar TL’lik yatırım Karayolları Genel Müdürlüğümüzce yapılacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na ve Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu’na şehrim adına şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

[UHA Haber Ajansı, 2 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.