enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:35 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko’dan Tarım Bakanı’na Sert Tepki: “Pestisiti Gizlemek, Milleti Zehirlemeye Ortak Olmaktır!”
10:08 İletişim Başkanı Altun: Özgür Özel’in ifadeleri toplumsal barışı zedeleyen ciddi bir sorumsuzluktur
09:53 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarına tepki
09:48 6 kıtaya karavan satıyor
09:40 Bakan Tunç: Kamu düzenini bozan eylemler, ifade özgürlüğü hakkı kapsamında değerlendirilemez
09:31 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “İran-İsrail çatışmaları nedeniyle İran’da kalan uçaklar, Türkiye’ye geri getirilecek”
08:00 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:54 AÇEV, bir kez daha çocuklar için kıtaları aşmaya hazırlanıyor
00:46 Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
00:34 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkan Özyurt: Nizip İş Dünyasından Türkiye’ye İhracat Başarışı
00:28 Genel Ticaret Sistemi’ne (GTS) göre ihracat, yüzde 8 artışla 20 milyar 537 milyon dolara çıktı
00:28 Azerbaycan: Uluslararası Barış ve İstikrarın Teşvik Edilmesi
00:26 Prof. Dr. Mühip Kanko, “AKP Üreten Her Şeyi Sattı, Devletin Gelir Kaynağı Vergi ve Cezalar Oldu!”
00:25 Sanayide kullanılan su nereden geliyor
00:23 Ege Genç İş İnsanları Derneği’nden (EGİAD): Güncel SGK Uygulamaları ve Geleceğin Çalışma Biçimleri
00:14 Demokrat Parti Sözcüsü Altıntaş: “Türkiye Yangın Yeri, Yönetim İhmalkâr ve Savrulmuş Hâldedir”
00:13 Kocaeli Ticaret Odası’dan dünya pazarlarına davet; Co-Matching İkili İş Görüşmeleri
00:13 Kaspersky uzmanları, kullanıcıların kişisel verilerini çalmak amacıyla oluşturulan sahte internet siteleri konusunda uyarıyor.
00:10 Yaz Geldi, Risk Arttı: Orman Yangınlarına Karşı Hazırlıklı mıyız?
00:06 Gergerlioğlu, “Kocaeli halkına trafiği çileye çeviren Siyonist destekçisi Safiport kapatılmalıdır!”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Ticaret Odası’ndan tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üyelerine IPARD III Destekleri toplantısı…

Kocaeli Ticaret Odası’ndan tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üyelerine  IPARD III Destekleri toplantısı…
18 Mayıs 2025
10
A+
A-

* Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) bünyesinde faaliyet gösteren tarım ve hayvancılık işletmeleri için IPARD III Destekleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

* Detayı haberimizde!

UHA/ İnternational News Agency

KOCAELİ, 18 MAYIS 2025 – Kocaeli Ticaret Odası’nca (KOTO) düzenlenen, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK), Avrupa Birliği finansmanıyla ülkemizdeki tarımsal işletmelerin geliştirilmesi amacıyla kullanıma sunulan IPARD III Destekleri’nin bilgilendirme toplantısına, Kocaeli’nde faaliyet gösteren tarımsal işletmelerin yetkilileri katıldı.

KAPSAMLI BİLGİLENDİRME

KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Can Kuşkan’ın, 4. Meslek Komitesi Başkanı engin Yener, Meclis Üyeleri Mustafa Akcan ve Metin Sözer ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kocaeli İrtibat Ofisi Sorumlusu Erdener Çiğdem, IPARD III Destekleri ile ilgili kapsamlı bilgilendirmelerde bulundu.

KOCAELİ’YE SUNULACAK DESTEKLER

Desteklerin hibe kapsamında bulunduğunu vurgulayan Çiğdem, 2025 yılı çağrı takviminde Kocaelili tarımsal işletmelerimizin faydalanabileceği destek başlıkları ve çağrı takvimi üzerinde detaylı bilgiler sunarak, “M7 Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme. Çağrı ilanı: Haziran, 2025 başvuru dönemi Temmuz 2025’tir. Destek bütçesi ülkemiz genelinde 42 milyon Avro. M1 Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar. Çağrı ilanı; Ağustos, başvuru dönemi Eylül 2025’tir. Destek bütçesi ülkemiz genelinde 43 milyon Avro’dur. M3 Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar. Çağrı ilanı Eylül 2025, başvuru dönemi Ekim 2025’tir. Destek bütçesi ülkemiz genelinde 50 milyon Avro olarak belirlenmiştir. Detaylı bilgi için Kocaeli Ticaret Odası’ndaki ofisimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.