enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’nin önemli bir marka değeri olan Astakos Seafood Grill Restaurant artık İzmit’te

Kocaeli’nin önemli bir marka değeri olan Astakos Seafood Grill Restaurant artık İzmit’te
1 Ocak 2024
541
A+
A-

Kocaeli’nin önemli bir marka değeri olan Astakos Seafood Grill Restaurant artık İzmit Ramada Otel’in bünyesinde eşsiz damak tadı sunumlarıyla faaliyete başladı.

UHA / İnternational News Agency

Astakos Seafood Grill Hizmete Açıldı - Kocaeli Paraf Haber Sitesi

HAFTANIN ALTI GÜNÜ AÇIK

İzmit’e önemli bir boşluğu dolduran ve İzmit Ramada Otel’de bünyesinde faaliyete geçmesiyle Astakos Seafood & Grill Restaurant, Pazartesiden Cumartesiye kadar güneşin yükselişinden gece yarısının gizemine kadar (11:00-01:00) değerli misafirlerini çeşitli deniz mahsülleri ve et ürünleriyle olağanüstü dünyasında yolculuğa çıkarıyor.

Astakos Seafood Grill müşterilerini ağırlamayı bekliyor - Finans Kocaeli

Geçtiğimiz günlerde müşterilerine kapılarını açarak hizmet vermeye başlayan Astakos Seafood & Grill Restaurant, müşterilerine deniz ve et ürünlerinin yanısıra birbirinden lezzetli tatlı çeşitleriyle de gerçek bir sunum yapıyor.

ASTAKOS Seafood & Grill Ramada'da kapılarını açtı - Kartepe Şehir

Astakos Seafood & Grill Restaurant’ın işletme yöneticisi, İzmitli ve civardan gelen müşterilerini restaurantlarında ağırlamanın kendileri için büyük bir zevk olduğunu dile getiriyor.

ASTAKOS Seafood & Grill Ramada'da kapılarını açtı - Kartepe Şehir

Müşterileri için benzersiz bir deneyim yaratmak amacıyla Astakos’taki her yemeğin ve lezzetin, nesilden nesile aktarılan geleneklere saygı duruşu niteliğinde olduğuna dikkat çeken işletme yöneticisi, “Şeflerimiz, annelerinin ve büyükannelerinin mutfaklarından eşsiz tarifleri bir araya getirdi; özel bir aile malzemesi, gizli bir baharat, hatta bir ‘büyü’….” olduğunun altını çiziyor.

ASTAKOS Seafood & Grill Ramada'da açıldı - Kocaeli Gazetesi

KALİTELİ VE ELİT BİR MEKAN

Astakos Seafood & Grill Restaurant, bilinen yemeklerin biraz farklı ama bir o kadar da leziz yorumunu müşterilerine sunuyor.

Astakos Seafood & Grill Restaurant’ta, başarılı olup olmadıklarına karar vermek değerli müşterilerine kalıyor, ancak kesin olan bir şey var ki: Şeflerinin elinden çıkan her yemek, sonsuz sevgi ve detaylara gösterilen dikkatle hazırlanıyor.

ASTAKOS Seafood & Grill Ramada'da kapılarını açtı - Kartepe Şehir

Marmara bölgesine özgü ve İzmit körfezi hikayesi ile bilinen ‘Astakos‘, İstanbul Boğazı’nın iddialı marka restaurantlarıyla yarışacak, yemek kültürü ve kaliteyi sunan ve her zaman müşteri memnuniyetini önceleyen, üst sınıf servis ve hizmet anlayışıyla, kendi alanında profesyonel aşçılarıyla en iyi lezzeti yakalamayı hedefliyor.

Gazeteci* Mustafa SALMAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.