enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
00:04 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bu hafta 2 kez toplanacak
00:55 Bakan Uraloğlu, Tunceli’nin Pertek ilçesindeki Singeç Köprüsü’nde düzenlenen “Karayolları Genel Müdürlüğü Projeleri Toplu Açılış Töreni”nde konuştu…
00:54 Söke’nin tescillenen “Kulak Çorbası” ilçenin gastronomi mirasına yeni bir değer kazandırdı.
00:45 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Katar’ın başkenti Doha’da yapılacak Dışişleri Bakanları Toplantısı’na iştirak edecek
00:40 Her eylül ayında New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu; 80. Yılda Çatının Altında Derinleşen Çatlaklar
00:28 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddet önleme faaliyetlerimizi güçlendiriyoruz”…
00:25 Milli Eğitim Bakanı Tekin, CNN Türk’te canlı yayınlanan “Hafta Sonu” programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı,
00:16 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi’ne tepki göstererek, “Muhalefet, karalama siyaseti yapmaya devam ediyor.
00:15 Süper Lig’de bugün oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının başlama saati, A Milli Basketbol Takımı’nın EuroBasket 2025’teki final maçı dolayısıyla saat 19.00’a alındı.
00:12 Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamdi Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’nin önemli bir marka değeri olan Astakos Seafood Grill Restaurant artık İzmit’te

Kocaeli’nin önemli bir marka değeri olan Astakos Seafood Grill Restaurant artık İzmit’te
1 Ocak 2024
411
A+
A-

Kocaeli’nin önemli bir marka değeri olan Astakos Seafood Grill Restaurant artık İzmit Ramada Otel’in bünyesinde eşsiz damak tadı sunumlarıyla faaliyete başladı.

UHA / İnternational News Agency

Astakos Seafood Grill Hizmete Açıldı - Kocaeli Paraf Haber Sitesi

HAFTANIN ALTI GÜNÜ AÇIK

İzmit’e önemli bir boşluğu dolduran ve İzmit Ramada Otel’de bünyesinde faaliyete geçmesiyle Astakos Seafood & Grill Restaurant, Pazartesiden Cumartesiye kadar güneşin yükselişinden gece yarısının gizemine kadar (11:00-01:00) değerli misafirlerini çeşitli deniz mahsülleri ve et ürünleriyle olağanüstü dünyasında yolculuğa çıkarıyor.

Astakos Seafood Grill müşterilerini ağırlamayı bekliyor - Finans Kocaeli

Geçtiğimiz günlerde müşterilerine kapılarını açarak hizmet vermeye başlayan Astakos Seafood & Grill Restaurant, müşterilerine deniz ve et ürünlerinin yanısıra birbirinden lezzetli tatlı çeşitleriyle de gerçek bir sunum yapıyor.

ASTAKOS Seafood & Grill Ramada'da kapılarını açtı - Kartepe Şehir

Astakos Seafood & Grill Restaurant’ın işletme yöneticisi, İzmitli ve civardan gelen müşterilerini restaurantlarında ağırlamanın kendileri için büyük bir zevk olduğunu dile getiriyor.

ASTAKOS Seafood & Grill Ramada'da kapılarını açtı - Kartepe Şehir

Müşterileri için benzersiz bir deneyim yaratmak amacıyla Astakos’taki her yemeğin ve lezzetin, nesilden nesile aktarılan geleneklere saygı duruşu niteliğinde olduğuna dikkat çeken işletme yöneticisi, “Şeflerimiz, annelerinin ve büyükannelerinin mutfaklarından eşsiz tarifleri bir araya getirdi; özel bir aile malzemesi, gizli bir baharat, hatta bir ‘büyü’….” olduğunun altını çiziyor.

ASTAKOS Seafood & Grill Ramada'da açıldı - Kocaeli Gazetesi

KALİTELİ VE ELİT BİR MEKAN

Astakos Seafood & Grill Restaurant, bilinen yemeklerin biraz farklı ama bir o kadar da leziz yorumunu müşterilerine sunuyor.

Astakos Seafood & Grill Restaurant’ta, başarılı olup olmadıklarına karar vermek değerli müşterilerine kalıyor, ancak kesin olan bir şey var ki: Şeflerinin elinden çıkan her yemek, sonsuz sevgi ve detaylara gösterilen dikkatle hazırlanıyor.

ASTAKOS Seafood & Grill Ramada'da kapılarını açtı - Kartepe Şehir

Marmara bölgesine özgü ve İzmit körfezi hikayesi ile bilinen ‘Astakos‘, İstanbul Boğazı’nın iddialı marka restaurantlarıyla yarışacak, yemek kültürü ve kaliteyi sunan ve her zaman müşteri memnuniyetini önceleyen, üst sınıf servis ve hizmet anlayışıyla, kendi alanında profesyonel aşçılarıyla en iyi lezzeti yakalamayı hedefliyor.

Gazeteci* Mustafa SALMAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.