enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:37 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:15 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:12 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:11 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:10 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:10 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:07 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:06 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:05 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:04 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:03 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:03 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:01 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:00 Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı EHF Avrupa Kupası’nda çeyrek finalde
00:12 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:12 Haftanın SAHA Bülteni’nden özetler
00:09 Kültür-sanat odaklı haberler
00:09 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:09 Aposto.com’un Mimari-Arkeoloji haberleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TRT Müzik’te yayınlanan Saklı Sesler programına büyük ilgi…

TRT Müzik’te yayınlanan Saklı Sesler programına büyük ilgi…
9 Ocak 2023
1.811
A+
A-

TRT Müzik’te yayınlanan Saklı Sesler programının bu haftaki konuğu Türk Halk Müziği sanatçısı Canan Hazal (Erkek) Akgöz oldu.

Didem Dilara Duman’ın hazırlayıp, sunduğu saklı seslerde her hafta farklı bir konuk saklı kalan eserleri seslendiriyor.

Cumartesi günü (07 Ocak 2023) 20.00’da yayınlanan programın 11. bölümü yayınlandı. Canan Hazal Akgöz ve Volkan Karaoğlu’nun konuk olduğu programda karadeniz rüzgarı esti. 

Canan Hazal Akgöz’ün geçtiğimiz yıl yüksek lisans eğitimini tamamlamış aynı zamanda ilk teklisi yayınlanmıştı.  

İzleyiciler program esnasında ve sonrasında TRT Müzik hesaplarına onlarca mesaj gönderdi. “Saklı Sesler” bu hafta yayınlanan program esnasında TRT Müzik’teki diğer programlara göre çok daha fazla etkileşim aldı. İzleyiciler, Canan Hazal’ın performansını takdir ederken, TRT ekranlarında daha sık görmek istediklerini dile getirdi. 

Resim önizlemesi

Canan Hazal Erkek - Sen Bir Aysın - YouTube

Canan Hazal Erkek Kimdir?
Aslen Trabzon ili Çaykara ilçesi Kabataş Köyünden olan Canan Hazal Erkek Akgöz 1996 yılında Ankara’da doğdu. 8 yaşında babasının yönlendirmesiyle Yenimahalle Halk Eğitim Merkez’nin Halk müziği korosuna gitti. Orada Hüseyin Düzgün hoca ile tanışarak notayı ilk orda öğrendi. Küçük yaşlarda ritim ve bağlama çalmaya başlamasıyla müzik hayatı başlamış oldu. Daha sonra Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünü bitirdi. 2014 yılında Gazi Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı Ses Eğitimi bölümüne girdi.

Ben Buralı Değilum - Canan Hazal ERKEK & Nihat ERKEK - YouTube

2017 yılında Trabzon’da yapılan Karadeniz Müzikleri Festivali’n de, Karadeniz müziğini en iyi yorumlayan ses yarışmasında 1. oldu. Lise döneminden bu yana Doğu Karadeniz müziği üzerine araştırmalar yapmaktadır. Müzik alanında pek çok değerli hocalardan ders aldı.

Kemençe, bağlama, piyano ve yan flüt çalabilen Canan Hazal Erkek Akgöz halen Gazi Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’nden mezun olan Erkek, Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Türk Müziği Ana Bilim Dalı’nda Doğu Trabzon Yöresi Müzik Kültürü ve Kemençe Sanatçısı Bahattin Çamurali başlıklı teziyle yüksek lisans eğitimini 2021’de tamamladı.

gokhan-ilhan | Kartal Yaşam

Gazeteci* Gökhan İLHAN

[UHA Haber Ajansı, 09 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.