enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:17 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
11:10 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
10:02 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
09:29 Güzelliğin Karanlık Yüzü: Denetimsiz Estetik
09:20 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
00:50 2026’da asgari ücret desteğine 76,5 milyar lira kaynak ayrıldı
00:16 Yapay zeka destekli uygulamalar ile mali süreçlerde dijital dönüşüm…
00:09 CHP Genel Başkanı Özel, ‘İktidar yürüyüşü aday ofisinden başlayacak’
00:03 2026 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları yarın sona erecek
00:54 CHP Genel Başkanı Özel, “Erdoğan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı’nı, saray rejiminin muhafızı olarak nitelendirip yetkilendiriyor”
23:12 Yalova’da operasyon sırasında şehit olan polis memuru Turgut Külünk’ün acı haberi ailesine verildi
22:53 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Milletimiz müsterih olsun, terör musibetinin kökü her cihetten kazınacaktır” dedi.
22:40 Türkiye ile Ermenistan arasında vize kolaylığı kararı
22:30 Somali Cumhurbaşkanı Mahmud Türkiye’ye geliyor
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi ile görüştü
21:53 Terör örgütü DEAŞ’ın Ankara yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 8 şüpheli tutuklandı…
21:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Tchiani ile görüştü
00:58 Nahçıvan Özerk Cumhuriyet
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Müslüman Amerikan Cemiyeti Kongresi’ne mesaj
00:51 Trump ile Zelenskiy, ABD’de buluşuyor: Barış için kritik görüşme
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), CHP Ekonomi Masası Heyeti’ni ağırladı  

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), CHP Ekonomi Masası Heyeti’ni ağırladı  
16 Eylül 2022
168
A+
A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki CHP Ekonomi Masası Heyeti, Kocaeli Ticaret Odası’nda iş dünyasıyla bir araya geldi.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘dan Süleyman DURAK’ın haberine göre, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, yönetim kurulu, meclis ve komite üyeleriyle birlikte CHP Ekonomi Masası Heyeti’ni konuk etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı – Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık,  CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’nin yer aldığı Ekonomi Masası Heyetine, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ile partililer de eşlik etti.

Resim önizlemesi

BAŞKAN BULUT’TAN EKONOMİYE DAİR GÜNCEL VERİLER

Açılış konuşmasında, Kocaeli’nin ekonomiye dair güncel verilerini paylaşan Başkan Bulut, “Kocaeli Ticaret Odası olarak yaklaşık 16 bin üyemize hizmet vermekteyiz. Bilindiği üzere Kocaeli, iktisadi ve ticari faaliyet düzeyi bakımından Türkiye’nin en önemli illerinden biridir. Kocaeli Gümrüklerinden bu yıl ilk 8 aylık dönemde 25 milyar dolar ihracat, 47,7 milyar dolar ithalat gerçekleştirildi. Kocaeli’de 2021 yılında 110 milyar 216 milyon TL vergi ödenmiştir. Bu rakam, Türkiye genelinde 104.9 milyar TL olan 66 ilin vergi gelirlerinin toplamından daha fazladır. İlimiz aynı zamanda yüzde 90,29’luk vergi tahsilat oranı ile birinci sırada yer almaktadır. Gördüğünüz üzere Kocaeli ülke ekonomisinin itici gücü konumundadır” dedi.

Resim önizlemesi

‘KOTO’NUN GÖRÜŞLERİ ÇOK ÖNEMLİ’

Başkan Bulut’a, Kocaeli iş dünyasına katkıları ve kıymetli bilgiler dolayısıyla teşekkür eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, KOTO üyelerinin görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Görüşmede, Kocaeli iş dünyasının sorun ve önerilerini dinleyen CHP Ekonomi Masası Heyeti, partisinin ekonomi programları ile ilgili de kapsamlı bilgiler verdi. Ziyaret, KOTO hizmet binasının gezilmesiyle sona erdi.

HABER : Süleyman DURAK

[UHA Haber Ajansı, 15 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.