enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 İllegal Yapıların Panzehiri: Daha Fazla Hukuk Daha Fazla Demokrasi
00:15 Terörsüz Türkiye, Van Saha Gözlemleri ve Marjinal Sol-PKK Çatışması
00:02 UHA/ İnternational News Agency’ndan ‘Gündem Spor’
09:42 Türkiye’de Nehir Havza Yönetiminin Yeni Kurumsal Yapısı 
08:55 SİHA’dan atılan Türk füzesi: Dünyada örneği yok
07:31 Terörsüz Türkiye hedefi için Meclis’te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, bugün 6’ncı toplantısını gerçekleştirecek…
07:17 Soykırımın yeni yüzü: Kıtlık
00:52 Kanadalı foto muhabiri: Reuters, İsrail’in 246 gazeteciyi öldürmesinde sorumlu
00:46 İletişim Başkanı Duran: Malazgirt ruhu, Terörsüz Türkiye idealimizin yol haritalarından biridir
00:21 Hatay’ın genç sörfçüleri Kiel’de: Depremin Ardından Umut ve Dayanışma Dalgaları
00:17 Memur ve emeklisinin zammı bu hafta belli olacak
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, bölgede barış ve esenliğin teminatıdır
09:45 Türk dizileri Rusya’da rekor kırıyor
09:34 Barajlar boşaldı, su kesintileri başladı. Türkiye’nin su yönetimi sorunları ve çözüm önerileri
00:59 Su çürümeden…
00:53 Terörsüz Türkiye’nin Başlangıç Noktası Unutulmamalı
00:53 Çatalca’daki kum ocağını genişletme projesi İstanbul’un su kaynaklarını ve Kuzey Ormanları’nı tehdit ediyor…
00:52 Gebze’nin ilk Şehidi Numan Dede’nin abisi; “Bizim canımız yandı başkalarının canı yanmasın!’
00:47 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti Hükümeti Vatandaşı Kara Listeye Aldı!”
00:43 Erdoğan, “Muhalefetin ekonomimizi hedef alan sabotaj girişimleri hamdolsun tutmadı”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi

2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi
25 Temmuz 2022
549
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

İSTANBUL – UHA HABER / Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Filipinlerden üniversitelerin katılımcı ortaklığında 2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi 13-14 Ağustos 2022 tarihlerinde ZOOM üzerinden online (çevrimiçi bir şekilde düzenlenecek.
Uluslararası Haber Ajansı (UHA)nın haberine göre, 2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi’ne 20 farklı ülkeden en az yüzde 55 yabancı katılımcı iştirak edecek.
YÖK Üniversiteler Arası Kurul doçentlik ve akademik teşvik kriterlerini sağlayan; Sosyal Bilimler, Sağlık Bilimleri ve Fen-Uygulamalı Bilimler, Güzel Sanatlar alanlarından tüm çalışmalara açık olan kongrede sunumlar Türkçe veya İngilizce yapılacak.
Kongre sonrasında gönderilen çalışmalar ISBN’li Bildiri Kitabında ve Uluslararası Kitap Bölümü (isteğe bağlı) olarak yayınlanacak ve ayrıca katılım sonrası katılımcılara uluslararası katılım sertifikası verilecek.
2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi, teori ve pratiğin bir arada ele alınacağı ve yeni araştırma bulgularının sunulacağı önemli bir kongre olacak.
Başvurular  9 Ağustos 2022 saat 23.59’a kadar azerbaijancongress2022@gmail.com adresine özet metinler ile birlikte yapabilecek.
Öte yandan, Kör hakemlik sistemi ile değerlendirilecek olan çalışmanın yanıtı 3 gün içerisinde verilecek. Kabul edilmeleri halinde gönderilecek olan kabul mektubu ile kongreye katılım sağlanabilecek.
Kongrenin en büyük özelliği, bilim insanları ve adayları, çalışmalarını küresel bir ortamda sunacak ve yeni kültürler ile tanışabileceği kapsamlı bir araştırma dünyasında yerini alacak.
2. Uluslararası Azerbaycan Fen, Sosyal, Sağlık ve Sanat Bilimleri Kongresi’nde, küresel boyutta her alanda sürdürülebilirliğin oluşturulması için yeni normallere adapte olmaya çalışıldığı bu düzende tüm değerli bilim insanlarının yaptıkları çalışmalar ile bilime katkılarının konuşulacağı bir ortam oluşturulması amaçlanıyor.
Daha fazla bilgi için: https://www.azerbaijancongress.com/ adresine tıklayınız.

[UHA Haber Ajansı, 25 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.