enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:37 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:15 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:12 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:11 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:10 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:10 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:07 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:06 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:05 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:04 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:03 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:03 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:01 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:00 Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı EHF Avrupa Kupası’nda çeyrek finalde
00:12 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:12 Haftanın SAHA Bülteni’nden özetler
00:09 Kültür-sanat odaklı haberler
00:09 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:09 Aposto.com’un Mimari-Arkeoloji haberleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, yemek yarışmasında altın madalya kazandı

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, yemek yarışmasında altın madalya kazandı
14 Mayıs 2022
564
A+
A-

SİVAS – UHA HABER / Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından 12-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen üniversiteler arası “Anadolu’nun Mirası Soframda” isimli yemek yarışması sona erdi.
Sivas’tan Uluslararası Haber Ajansı (UHA)‘nın haberine göre, “Anadolu’nun Mirası Soframda” isimli yemek yarışması’na Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü de katıldı.
Yarışmada Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden 6 kişilik öğrenci ekibi ve çalıştırıcıları Öğr. Gör. Dr. Alican Akçiçek ile katılım gösterdi.
Gonul Dagı_680*100 banner
Anadolu’nun Mirası Soframda” isimli yemek yarışmasına, Türkiye genelinde toplam 25 üniversite, 82 grup ve 159 öğrenci katıldı.
Yarışmaya Kocaeli’nin yöresel yemekleri ile katılan Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri “Tatlı” kategorisinde 22 üniversite 39 grup ve 71 öğrenci arasından birinciliğe “Otur Fatma” isimli tatlıyla derece almaya uygun görüldü.
Resim önizlemesi
KOÜ Turizm Fakültesi öğrencilerinin altın madalyaları ve birincilik kupaları, Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç tarafından takdim edildi.
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Dülger Altınel, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda Uca ve Uluslararası Haber Ajansı’nın Yayın Koordinatörü, yemek ve kültür araştırmacısı Gastrofil Veysel Kavrayan da Otur Fatma tatlısıyla 1. olan öğrencileri ve hocalarını tebrik etti.

HABER : Veysel KAVRAYAN

[UHA Haber Ajansı, 14 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.