enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:47 Türk sanat müziğinin usta ismi Muazzez Abacı’nın ardından…
10:53 Yalova’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajı’nda su seviyesi yüzde10’a düştü.
00:48 FIFA 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off etabının kura çekimi, bugün gerçekleştirilecek.
00:42 TRT Akademi’den aralık ayına özel spikerlik ve sunuculuk eğitimi
00:41 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı…
00:30 İçişleri Bakanı Yerlikaya,”2026’da ikinci şark tebligatı yapılmayacak”
00:30 Saraybosna Safarisi: Zengin yabancılar Bosnalı sivillere nasıl ateş açtı?
00:25 Tarım Bakanlığı’ndan sokak lezzetlerine sıkı takip
00:10 Dışişleri Bakanı Fidan,”Kıbrıs Türk halkının huzur, refah ve kalkınmasına yönelik gayretlerimizi sürdüreceğiz”
00:04 Hızlı Tren (YHT) ve anahat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim…
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:48 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:43 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı…
00:39 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:32 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:32 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:29 İstanbul’un Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:18 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, yemek yarışmasında altın madalya kazandı

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, yemek yarışmasında altın madalya kazandı
14 Mayıs 2022
544
A+
A-

SİVAS – UHA HABER / Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından 12-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen üniversiteler arası “Anadolu’nun Mirası Soframda” isimli yemek yarışması sona erdi.
Sivas’tan Uluslararası Haber Ajansı (UHA)‘nın haberine göre, “Anadolu’nun Mirası Soframda” isimli yemek yarışması’na Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü de katıldı.
Yarışmada Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden 6 kişilik öğrenci ekibi ve çalıştırıcıları Öğr. Gör. Dr. Alican Akçiçek ile katılım gösterdi.
Gonul Dagı_680*100 banner
Anadolu’nun Mirası Soframda” isimli yemek yarışmasına, Türkiye genelinde toplam 25 üniversite, 82 grup ve 159 öğrenci katıldı.
Yarışmaya Kocaeli’nin yöresel yemekleri ile katılan Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri “Tatlı” kategorisinde 22 üniversite 39 grup ve 71 öğrenci arasından birinciliğe “Otur Fatma” isimli tatlıyla derece almaya uygun görüldü.
Resim önizlemesi
KOÜ Turizm Fakültesi öğrencilerinin altın madalyaları ve birincilik kupaları, Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç tarafından takdim edildi.
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Dülger Altınel, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda Uca ve Uluslararası Haber Ajansı’nın Yayın Koordinatörü, yemek ve kültür araştırmacısı Gastrofil Veysel Kavrayan da Otur Fatma tatlısıyla 1. olan öğrencileri ve hocalarını tebrik etti.

HABER : Veysel KAVRAYAN

[UHA Haber Ajansı, 14 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.