enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:22 DEM Partili Gergerlioğlu’nun oğlundan Sabiha Gökçen için küstahça bir paylaşım
11:00 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,Kocaeli’den Gelen Spor Basınını Ağırladı
00:57 Analiz: Türkiye-Mısır Yakınlaşmasının Stratejik Anlamı
00:53 Avrupa Haberleri: AB’den Rusya’ya yeni yaptırım hamlesi: Petrol taşımacılığı hedefte
00:49 Rusya, Alman ordusuna karşı hibrit bir savaş mı yürütüyor?
00:45 Dış Bakış Cilt 3 Sayı 1 yayınlandı
00:43 İran Ordusu Genel Komutanı Emir Hatemi: Her türlü kötülüğe karşılık vermeye hazırız
00:39 ‘PayPal mafyası’ndan kriptoparaya: Epstein’in Silikon Vadisi’yle ilişki haritası
00:38 (TİM) Başkanı GÜLTEPE, “2026 yılına mal ve hizmet olmak üzere toplam 410 milyar dolarlık ihracat hedefiyle başladık”
00:25 Tahran’dan Washington’a uyarı: Saldırı olursa ABD üslerini vururuz
00:23 Türk Hava Kuvvetleri’ne ‘milli uçaklar’ geliyor
00:08 Halid Meşal: Hamas silah bırakmayacak
00:56 Mamdani’den Farage’a: Epstein dosyaları ardından yapay zeka ile üretilmiş görüntüler yayılıyor
00:50 Zelenskiy: ABD, barış anlaşması için Rusya ve Ukrayna’ya Haziran ayına kadar süre verdi
00:49 Umman görüşmesi: İran ve ABD nükleer müzakereleri sürdürme kararı aldı
00:35 Eurobarometer anketi: Avrupalılar için savaşlar ve dezenformasyon en büyük endişe kaynağı
00:19 Orta Asya’da Su ve Enerji Güvenliği: İklim Değişikliği ve Bölgesel Kırılganlıklar
00:15 Macron’u hedef alan Rus dezenformasyonu: Epstein skandalı iddiaları
00:13 2026 Kış Olimpiyatları Milano ve Cortina’da geçit törenleriyle başladı
10:07 UHA / İnternational News Agency’ndan hafta içi gündemin öne çıkan haberleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV’e tam destek

DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV’e tam destek
2 Ocak 2022
609
A+
A-

İZMİR-UHA HABER / DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV uzun yıllardır devam ettirdikleri iş birliklerini bir adım daha ileriye taşıdı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, LÖSEV’in İzmir’deki bahçelerinde yetiştirilen mandalinalar, düzenli olarak Ankara Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’ne taşınıyor. İki kurum arasında derinleşen iş birliği bu projenin sona ermesini takiben de devam edecek.

200 ton mandalina, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV arasındaki iş birliği kapsamında, LÖSEV’in İzmir’in Seferihisar ilçesinde yer alan mandalina bahçelerindeki mahsullerinin kolileri, bedelsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Küçük çalışmaların bu projeyle derinleştiği anlaşma kapsamında, yaklaşık 200 ton mandalina ihtiyaç sahibi çocuk ve yetişkinlere ulaştırılacak.

LÖSEV | Lösemili Çocuklar Vakfı

Konuyla ilgili konuşan LÖSEV Satın Alma Koordinatörü Alev Ünverdi, kendi bahçelerinde yetişen doğal ve katkısız mandalinalarının, öncelikle Ankara Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi ardından tüm Türkiye’deki ailelere ulaştırılmasında DHL Supply Chain’in değerli desteğini hissetmenin büyük bir güven olduğunu belirtti.

LÖSEV İLE HEP GÜLSÜN ÇOCUKLAR… – Altay Spor Kulübü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DHL Supply Chain Türkiye Nakliye Direktörü Serdar Tümer: “İnsanların kalbine dokunan bir projede yer almanın memnuniyetini yaşıyoruz.”

Bu proje kapsamında derinleştirilen iş birliğinin devamında da LÖSEV’in bir destekçisi olacaklarının altını çizen DHL Supply Chain Türkiye Nakliye Direktörü Serdar Tümer: “İş birliğimiz kapsamında LÖSEV’in bahçelerinden toplanan 200 ton mandalinayı ihtiyaç sahibi ailelere, en iyi şartlarda ulaştıracağız. Bu projenin sonrasında ise LÖSEV ile geçmişe dayanan iş birliğimizi önümüzdeki dönemde de genişleterek devam ettirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 02 Ocak 2022]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.