enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:22 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:22 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
00:20 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:12 Turizm ,Corendon Airlines ,Yıldıray Karaer ,Corendon Airlines ,2025 verileri ,Corendon uçuş verileri, Corendon Avrupa pazarı
00:02 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:02 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
11:17 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
11:10 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
10:02 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
09:29 Güzelliğin Karanlık Yüzü: Denetimsiz Estetik
09:20 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
00:50 2026’da asgari ücret desteğine 76,5 milyar lira kaynak ayrıldı
00:16 Yapay zeka destekli uygulamalar ile mali süreçlerde dijital dönüşüm…
00:09 CHP Genel Başkanı Özel, ‘İktidar yürüyüşü aday ofisinden başlayacak’
00:03 2026 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları yarın sona erecek
00:54 CHP Genel Başkanı Özel, “Erdoğan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı’nı, saray rejiminin muhafızı olarak nitelendirip yetkilendiriyor”
23:12 Yalova’da operasyon sırasında şehit olan polis memuru Turgut Külünk’ün acı haberi ailesine verildi
22:53 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Milletimiz müsterih olsun, terör musibetinin kökü her cihetten kazınacaktır” dedi.
22:40 Türkiye ile Ermenistan arasında vize kolaylığı kararı
22:30 Somali Cumhurbaşkanı Mahmud Türkiye’ye geliyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV’e tam destek

DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV’e tam destek
2 Ocak 2022
596
A+
A-

İZMİR-UHA HABER / DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV uzun yıllardır devam ettirdikleri iş birliklerini bir adım daha ileriye taşıdı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, LÖSEV’in İzmir’deki bahçelerinde yetiştirilen mandalinalar, düzenli olarak Ankara Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’ne taşınıyor. İki kurum arasında derinleşen iş birliği bu projenin sona ermesini takiben de devam edecek.

200 ton mandalina, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

DHL Supply Chain Türkiye ve LÖSEV arasındaki iş birliği kapsamında, LÖSEV’in İzmir’in Seferihisar ilçesinde yer alan mandalina bahçelerindeki mahsullerinin kolileri, bedelsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Küçük çalışmaların bu projeyle derinleştiği anlaşma kapsamında, yaklaşık 200 ton mandalina ihtiyaç sahibi çocuk ve yetişkinlere ulaştırılacak.

LÖSEV | Lösemili Çocuklar Vakfı

Konuyla ilgili konuşan LÖSEV Satın Alma Koordinatörü Alev Ünverdi, kendi bahçelerinde yetişen doğal ve katkısız mandalinalarının, öncelikle Ankara Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi ardından tüm Türkiye’deki ailelere ulaştırılmasında DHL Supply Chain’in değerli desteğini hissetmenin büyük bir güven olduğunu belirtti.

LÖSEV İLE HEP GÜLSÜN ÇOCUKLAR… – Altay Spor Kulübü

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DHL Supply Chain Türkiye Nakliye Direktörü Serdar Tümer: “İnsanların kalbine dokunan bir projede yer almanın memnuniyetini yaşıyoruz.”

Bu proje kapsamında derinleştirilen iş birliğinin devamında da LÖSEV’in bir destekçisi olacaklarının altını çizen DHL Supply Chain Türkiye Nakliye Direktörü Serdar Tümer: “İş birliğimiz kapsamında LÖSEV’in bahçelerinden toplanan 200 ton mandalinayı ihtiyaç sahibi ailelere, en iyi şartlarda ulaştıracağız. Bu projenin sonrasında ise LÖSEV ile geçmişe dayanan iş birliğimizi önümüzdeki dönemde de genişleterek devam ettirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 02 Ocak 2022]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.