enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 ABD Başkanı,Venezuela’dan Grönland’a, İran’dan Suriye’ye kadar birçok başlıkta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
00:41 2026’nın merakla beklenen 20 filmi
00:38 Türkiye’nin 2026’da dış politikada öncelikleri neler olacak?
00:37 2026’da emekli aylıkları yaşam maliyetine kıyasla ne seviyede?
00:30 Güvenlik kaynakları: Çatışmaların sebebi YPG’nin Suriye’nin geleceğini ve kaynaklarını sömürme kaygısıdır
00:26 İran’da sokağa çıkma çağrıları yapan sürgündeki Rıza Pehlevi kimdir?
00:21 Türkiye, Karadeniz’in güvenliği konusunda nasıl bir sorumluluk alacak?
00:19 BM Güvenlik Konseyi’nde Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeden ABD’ye sert tepki
00:17 Bir bardak portakal suyunun şaşırtıcı faydaları
00:08 Türkiye ve Avustralya COP31’i birlikte nasıl yönetecek?
14:08 Venezuela devlet başka­nı Nicholas Maduro şimdilik son kurban…
12:16 ABD’de göç ve gümrük muhafaza polisinin (ICE) yetkileri neler?
11:41 Gazeteci Ali Asmar, İsrail’in 2025’te yürüttüğü çok cepheli savaşı ve Suriye’nin bu stratejideki kritik rolünü
07:57 Amerika’nın Büyük Strateji Arayışı
07:33 Çerkezköy-Kapıkule hattında sinyalizasyon ve test çalışmaları devam ediyor
07:07 Yüksek Gelir Hedefi Çerçevesinde 2026’da Türkiye Ekonomisi
07:05 2026 Hukuk ve Yargı Gündemi
00:44 Dışişleri Bakanı Fidan, “SDG’nin 10 mart mutabakatına uyup bir an önce üzerine düşen yükümlülükleri getirmesini bekliyoruz”
00:36 Somaliland Hakkında İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan Acil Toplantı
00:28 Bakan Güler: “Suriye’nin birliği ve toprak bütünlüğü temelinde, terör örgütleriyle mücadelesine destek veriyoruz”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İnegölspor Teknik Direktörü Şimşir, ”Çok iyi oynamadık ama çok iyi mücadele etti”

İnegölspor Teknik Direktörü Şimşir, ”Çok iyi oynamadık ama çok iyi mücadele etti”
13 Ekim 2021
1.000
A+
A-

UHA HABER / TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 7. Haftanın önemli maçlarından birini kendi sahasında Diyabekirspor ile oynayan maçta İnegölspor zorlanmasına rağmen maçın 4. dakikasında bulduğu tek golle isteği 3 puanı alarak guruptaki sıralamada 11 puanla 9. Sırada kendine yer bularak üst sıralar için ümitlenmiş oldu.
Hasan Erkin Şimşir: Puan yada puanlar bizi rahatlatacak Mustafa Kemal Atatürk İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, (UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘na yapmış olduğu açıklamada, “Oyun olarak değil ancak sergilenen mücadeleden memnum” dedi.
 “Bu çocuklar 8 günde 3 maç oynadı. Oyuncularımın koşan bir rakibe karşı ortaya koydukları maçı kazanma azimleri ve sergiledikleri mücadeleden dolayı alınlarından öpüyorum” diyen Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, futbolda bazen kötü oynayıp da kazanmanın da güzel olduğunu söyledi.
Hasan Erkin Şimşir, “Oynanan maçta bence çok iyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. Bizim adımıza çok güzel bir 3 puan aldık. Başarılı sonuçların devamını getirmek istiyoruz. Oynanan 7 maç sonrasında üst sıralarda yer alan takımlarla aramızdaki puan farkını koruyarak, yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Her maç sonrasında morallerinin  yükseldiğini ifade eden Teknik Direktör Şimşir, “Kendimize olan güvenimiz artıyor. Tek sıkıntımız bu ligde üst üste maç oynamamız nedeniyle kadro derinliğimizin olmamasıdır. Bu durumu aşmak için oynamayan veya az süre alan arkadaşlarımızı istenilen form grafiğine ulaşmaları için elimizdeki imkanları kullanarak, kendilerinden daha fazla yararlanacağımız oyuncu sayısını hazır hale getirmek istiyoruz. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Ergene Velimeşe maçına iyi hazırlanıp, puan veya puanlar almak için gideceğiz” şeklinde konuştu.

sadullah organ (@sadullahorgan) | Twitter

HABER : Sadullah ORGAN & Bursa, İNEGÖL

[UHA Haber Ajansı, 13 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.